Aku Dan Duniaku

Aku dan dunia ku, As slm kengkwn di alam maya suku pertama tahun 2013 aku di kejutkan dengan banyak kematian. memulanenek kpd kwn baik aku di kampung meninggalpastu pakcik aku. Aku & duniaku, Imam bisu adalah telefilem pertama aku sebagai penerbit eksekutif bersama dengan syarikat ini dan telah siap sepenuhnya hanya menunggu tarikh tayangannya sahaja.. Biarkan aku dengan duniaku, Minggu laluterlalu banyak isu anak yang menghiasi dada akhbar dan media elektronik..

Aku dengan duniaku, Salam semua, awal bulan may yang lepas aku berkesempatan ke jakarta dan bandung, indonesia lagi. tujuan utama membawa kawan-kawan ke sana lagipun aku dah rindu nak. Duniaku ida, Aku ke kuala selangor semalamberjalan lagi(sayang nya aku x boleh upload pic ni sbb hp aku tetiba jadi hampeh) dalam, perjalananaku terjumpa signboard pantai. Sasteraku duniaku, Rabeah binti mohd ali bangkitlah pejuang bangsa! yang jujur diam yang pembohong berteriak yang benar sembunyi yang salah terang-terangan. air beriak tanda tak dalam..

Duniaku indah dan penuh warna warni, Ok just nak story about gadget2 yang canggih manggih ni tak kira la iphone, samsung note, tab or ipad atau apa2 aja and the most important wifi or phone data yang. Coretan ini duniaku, Masyaallahhh. dah masuk bulan mei ke??? mak aiiiii dah 8 bulan dah aku kat sheffield rupanya. cepatnya masa berlalu dan dah lamanya aku tak update blog nih.. Warna warni duniaku: ppsmikeburukan dan kebaikan????, Pengajaran dan pembelajaran sains dan matematik dalam bahasa inggeris (ppsmi) merupakan satu dasar pendidikan baharu yang telah dicetuskan oleh bekas.

Cerita serupa: