Aku Dan Duniaku

Aku dan dunia ku, As slm kengkwn di alam maya suku pertama tahun 2013 aku di kejutkan dengan banyak kematian. memulanenek kpd kwn baik aku di kampung meninggalpastu pakcik aku. Aku & duniaku, Imam bisu adalah telefilem pertama aku sebagai penerbit eksekutif bersama dengan syarikat ini dan telah siap sepenuhnya hanya menunggu tarikh tayangannya sahaja.. Biarkan aku dengan duniaku, Minggu laluterlalu banyak isu anak yang menghiasi dada akhbar dan media elektronik..

Aku dengan duniaku, Salam semua, awal bulan may yang lepas aku berkesempatan ke jakarta dan bandung, indonesia lagi. tujuan utama membawa kawan-kawan ke sana lagipun aku dah rindu nak. Duniaku dan tulisanku, “ mungkin aku hanya bermimpi”, ucapnya sambil berusaha menggerakan kakinya menuju westafel di ruang makan. kakinya begitu lunglai. dibasuhnya muka dengan pelan. :::: ini duniaku ::::, Pagi ni aku dikejutkan dengan adengan romantik pasangan ‘kekasih’ yang sedang berpegangan tangan di sebuah kompleks membeli-belah. aku kenal perempuan tu dan aku.

Duniaku indah dan penuh warna warni, Ok just nak story about gadget2 yang canggih manggih ni tak kira la iphone, samsung note, tab or ipad atau apa2 aja and the most important wifi or phone data yang. Duniaku dan tulisanku: tipografi puisi, Waktu ini terus berjalan meski perlahan tp pasti melenyapkan sebuah kisah antara kau dan aku terima kasih kuucapkan kepadamu yang telah merubah duniaku. Sasteraku duniaku, Allahu akbar allahu akbar allahu akbar segala puji-pujian hanya untuk-mu ya allah jadikanlah aku roh suci yang kau mahukan yang aku dambakan takbir raya aidilfitri.

Cerita serupa: