Coretan Hatiku

~ coret- coretan hatiku ~, Alhamdulillah.after setahun setengah akhirnya 'sayangku sampai ke bintang' keluar jugakmaybe ade yang pelik kenapa tajuk die bertukar, no reason mayb nak lari. Coretan dari rahsia hatiku, Assalamualaikum dan selamat datang ke teratak comot zatuljangan lupa tinggalkan pesanan setelah anda jejaki blog ini dan sentiasalah mengucap syukur kepada allah. Cuma sekelumit coretan kata hatiku., Hahnak tau pokok semua da besar termasuk itiktu pic dibawahhehehe waktu dalam perjalanan balik hatiku n fikiran teringat pada cerita mak yang seawal 14.

Small step to a big journey, I am mai, your shaklee independent distributor at shah alam,selangor. cod area coverage shah alam, subang, ara damansara, kampung melayu subang.. 8 kebaikan kolagen /collagen peptan | coretan mama aiman, Oleh kerana ada kwn2 saya dok tanya apa benefit amik kolagen nimaka kat sini saya buat entri kebaikan kolagen maaf la kalau bosan ngn perkataan kolagen. Coretan dariku untukmu @>----, We were blessed this day a year ago a darling girl that we love so you bring such joy in so many ways best wishes on your special day.

Coretan warna warna kehidupan, Coretan rempah ratus kehidupan kisah suka duka yang sempat aku rakamkan untuk tatapan dikemudian hari. Sekadar coretan., Baru ni aku blik jp kt dungun blik sorngdatin dok ikut bgus jgak datin dok ikut boleh aku bawak sendiri kete sekarang ni alhamdulillah. Coretan mama aiman & aisya, Fuuhh fuhh fuhh hihi buang sawang sket kat sinilama sangat tak kemaskini blog biasa lamalas+suntuk masa pejam celik pejam celik dah nak masuk 6 bulan.

Cerita serupa: