Coretan Hatiku

~ coret- coretan hatiku ~, Alhamdulillah.after setahun setengah akhirnya 'sayangku sampai ke bintang' keluar jugakmaybe ade yang pelik kenapa tajuk die bertukar, no reason mayb nak lari. Cuma sekelumit coretan kata hatiku., Hahnak tau pokok semua da besar termasuk itiktu pic dibawahhehehe waktu dalam perjalanan balik hatiku n fikiran teringat pada cerita mak yang seawal 14. Coretan dari rahsia hatiku, Assalamualaikum dan selamat datang ke teratak comot zatuljangan lupa tinggalkan pesanan setelah anda jejaki blog ini dan sentiasalah mengucap syukur kepada allah.

Small step to a big journey, I am mai, your shaklee independent distributor at shah alam,selangor. cod area coverage shah alam, subang, ara damansara, kampung melayu subang.. Sekadar coretan., Baru ni aku blik jp kt dungun blik sorngdatin dok ikut bgus jgak datin dok ikut boleh aku bawak sendiri kete sekarang ni alhamdulillah. Coretan mama aiman & aisya, Fuuhh fuhh fuhh hihi buang sawang sket kat sinilama sangat tak kemaskini blog biasa lamalas+suntuk masa pejam celik pejam celik dah nak masuk 6 bulan.

Coretan cikgu mimi, Tidak lama kemudian, dia memberitahu kepada jurujual tentang saiz kasut tersebut. aku tidak pasti apa yang dibicarakan coz tumpuan aku pada kasut yang sedang aku pilih.. ~ coret- coretan hatiku ~: secebis lakaran cinta 17, Wajah si isteri mula melayang di ruang matanya. saban hari menghadap wajah isterinya, semakin pelik dirasakan perasaannya. tanpa sebarang paksaan, hatinya. ~ coretan m e e z e ~, Baiklah kali ini dalam ruangan coretan meeze, ingin saya berkongsi pengalaman saya dalam berhadapan dengan murid-murid pintar cerdas dan berbakat ini..

Cerita serupa: